ETTEN-LEUR - Zondagnacht 2 augustus 2020 heeft een zware mishandeling plaatsgevonden op het Van Bergenplein. Hierbij is in ieder geval een persoon gewond geraakt. De politie is op zoek naar getuigen.


Agenten zijn rond 03.00 uur aanwezig bij een pand aan het Van Bergenplein. Hier zouden twee groepen mensen met elkaar op de vuist zijn gegaan. Doordat het om twee grote groepen mensen ging die vermoedelijk onder invloed waren van alcohol, was het lastig voor de agenten om duidelijk te krijgen wat er precies was gebeurd.

Na een tijdje werd duidelijk dat er een slachtoffer zo’n 500 meter verderop zou liggen, op de Loofhout. Ter plaatse lag er inderdaad een man die diverse verwondingen aan zijn lichaam had. De man is overgebracht naar het ziekenhuis om behandeld te worden aan zijn verwondingen.

Getuigenoproep
Agenten hebben aanwezige camerabeelden veiliggesteld, maar zijn ook nog op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben ten tijde van de ruzie tussen de twee groepjes. Heeft u meer informatie, meld dit dan bij ons via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.