BREDA - Een hele fijne sfeer, veel belangstelling en een blije auteur. Dát waren de ingrediënten van de boeklancering van de nieuwste roman van Anneloes Tieleman op 23 september jl. bij Boekhandel Van Kemenade & Hollaers in Breda.


Tieleman (1987) koos vol overtuiging voor 'Kemhol', de boekhandel waar ze zelf met regelmaat komt en die zich bevindt in haar woonplaats en dat was een terechte keuze, want niet alleen is het een prachtige winkel, maar er was werkelijk voor alles gezorgd.

Tieleman werd geïntroduceerd en geïnterviewd door haar uitgever – Uitgeverij Doornwater – en las vervolgens op fraaie, ingetogen wijze een hoofdstuk uit haar boek voor. Daarna was het tijd voor een praatje, felicitaties, hapje, drankje en natuur signeren.

'De Joodse vrouw' is de tweede roman van deze talentvolle auteur en vertelt het verhaal over de schijnbaar onmogelijke liefde tussen Maartje en de ultra orthodoxe Aviva.

Tieleman debuteerde in 2022 met de roman 'Achter een lens gevangen', uitgegeven via Boekscout. Dit boek werd enthousiast ontvangen en Tieleman werd opgemerkt door Uitgeverij Doornwater die de auteur liet weten mogelijk geïnteresseerd te zijn in een volgend manuscript. Dat werd 'De Joodse vrouw' en de twee uitgevers van het Noord-Hollandse Doornwater, waren direct onder de indruk van het gelaagde verhaal over Maartje en Aviva, de problemen die zij ervaren door de tegenwerkingen vanuit de gemeenschap waar Aviva toe behoort en de fraai weergegeven erotische scenes.

Boekinformatie

'De Joodse vrouw' wordt -als paperback- uitgegeven door Uitgeverij Doornwater. Het ISBN luidt 978-90-832770-7-3 en het boek kost € 21,95. Meer informatie over 'De Joodse vrouw' vindt u via: https://uitgeverijdoornwater.nl/romans/de-joodse-vrouw