ETTEN-LEUR - Op 7 juni a.s. van 14.45 tot 17.00 uur, lanceert auteur Grace Rivellino haar intrigerende en, voor veel ondernemers, verhelderende boek ‘Het diamantprincipe’ in het Auditorium van Fletcher Hotel Trivium (Trivium 72) in Etten Leur en jij kan daarbij zijn! Indien je de lancering van ‘Het diamantprincipe’ wilt bijwonen, volstaat een bericht naar info@gracerivellino.nl.


De kop van dit bericht doet wellicht wat vreemd aan, maar het is oprecht de uitspraak die Rivellino een ondernemer ooit, enigszins beschaamd, hoorde bezigen. Hij was een van de vele ondernemers die de enorme prestatiedruk en stress voelde van het ondernemerschap. Hij was zijn passie, zijn grote dromen waarmee hij ooit begon, volledig kwijtgeraakt en daar is hij beslist niet de enige in. Vele anderen betaalden eveneens de prijs van economisch succes met hun gemoedsrust en gezondheid. Voor deze, en voor al die andere ondernemers die maar blijven doortobben, schreef Rivellino haar boek ‘Het diamantprincipe’ dat onlangs verscheen bij Willems Uitgevers.

Rivellino geeft met haar boek uitleg aan hen voor wie het succes is veranderd in eenzaamheid en struggles in een gouden kooi. Zij geeft hen tools om de controle over hun leven terug te nemen. Volgens haar ligt bij stress altijd een onderliggende oorzaak die vaak vergeten of onbewust genegeerd wordt. Aan de hand van 11 succesfacetten biedt ze met dit boek een hands-on leidraad om de ruwe diamant in jezelf van binnenuit te polijsten, zelfs vanuit de moeilijkste situaties. Dat doet de auteur middels haar eigen zoektocht en de verhalen van haar cliënten. Voel jij je aangesproken? Kom dan vooral op 7 juni a.s. naar Etten Leur. Je bent van harte welkom!

Rivellino: “De ontwikkeling van leiders vergelijk ik in mijn boek met een diamant. Vandaar ook de titel. De uiteindelijke leider heeft van alles meegemaakt op zijn of haar pad. Situaties die hen gevormd hebben. Verlies, ziekte, verdriet. Met ‘Het diamantprincipe’ wil ik het principe uitleggen dat in het leven alles ten goede komt en dat in heftige emotionele gebeurtenissen altijd een bijzondere levensles, (trauma treasure) verstopt ligt. Helaas vinden we die niet wanneer we de uitdaging niet aandurven door de gevoelsmatige zware lading van angst en stress. Met dit boek wil ik de lezer uitdagen de stap te zetten om met kinderlijke nieuwsgierigheid het echte probleem van stress te identificeren. We denken vaak dat het veroorzaakt wordt door externe factoren, maar de waarheid ligt in ons, als ruwe diamant.”

Auteur

Grace Rivellino-Alfons, trauma-expert, heeft haar missie gevonden in haar ondernemersnachtmerrie. Door haar ijzersterke mindset en ontkenning, ‘zoiets overkomt mij niet’, is ze keihard met de neus op de feiten gedrukt van de consequenties van langdurige stress en (onbewust) negeren van oude emoties. Valse overtuigingen, angst voor verlies en taboes bemoeilijkten het proces van acceptatie en benadrukten het gevoel van falen. Nu helpt ze anderen met haar eigen bewezen methode om in no-time te herstellen van gezondheidsklachten, zoals burn-out, depressie, PTSS, slaapproblemen, trauma’s of vergeten emotionele wonden uit kinderjaren.

Boekinformatie

‘Het diamantprincipe’ wordt, als hardcover, uitgegeven door Willems Uitgevers. Het ISBN luidt: 9789493306424 en het kost € 25,--. ‘Het diamantprincipe’ is overal te bestellen, onder meer via https://boeken.cafe/boek/het-diamantprincipe/