RAAMSDONK - Leesterheide-Grafisch levert al geruime tijd topprestaties op het gebied van (boek)druk en heeft inmiddels een indrukwekkende klantenkring opgebouwd. Onlangs veranderde dit unieke bedrijf haar naam in Bookprinting Specialists en daarmee ook haar huisstijl.


Deze verandering komt voort uit het feit dat diverse klanten de naam van hun zeer gewaardeerde leverancier van kwalitatief hoogstaand drukwerk, de lading niet vonden dekken. Met regelmaat hoorde René Roza, drijvende kracht achter het bedrijf, dat hij zich naar waarde moest positioneren. Dát, in combinatie met het feit dat Roza zich steeds meer aan het toeleggen is op het creëren van boekdruk, maakte dat de naam inmiddels gewijzigd is in Bookprinting Specialists. Een naam die dit bedrijf eer aandoet.

Wat Bookprinting Specialists vooral onderscheidt is dat nauwkeurige begeleiding en de hoogste kwaliteit áltijd voorop staan, of het nu om een mega order gaat of om een bescheiden oplage.

Eigenaar/directeur René Roza loopt al ruim 35 jaar mee in het vak en kent alle ins en outs van de grafische branche. Hij maakt van elke opdracht, groot of klein, een prestigeproject.

René: "Wij werken samen met een aantal zorgvuldige geselecteerde producenten. Gemotiveerd door milieuaspecten, kwaliteit, betrouwbaarheid, kosten, kosten transport en gewenste levertijden hebben wij bewust gekozen voor gedegen en ISO gecertificeerde leveranciers."

Geïnteresseerd in wat Bookprinting Specialists voor u kan beteken? Neem dan contact op via 06-51099445, info@leesterheide-grafisch.nl of het contactformulier op https://leesterheide-grafisch.nl en laat u verrassen door de excellente kwaliteit en vriendelijke prijsstellingen.