NEDERLAND – Kim de Graeve hoeft niet meer te werken voor geld. In amper twee jaar tijd is ze financieel vrij geworden en dat ging verrassend gemakkelijk, zelfs met twee kleine kinderen. Ze reist nu de wereld rond, doet alleen nog wat ze graag doet, geniet van de belangrijke dingen des levens én schreef een boek over haar succesvolle move.

Dat boek, ‘Freedom Unlocked’ verscheen onlangs bij Willems Uitgevers en alleen in de voorverkoop werden al ruim 2300 exemplaren verkocht. De motivatie om haar verhaal aan het papier toe te vertrouwen is gelegen in het feit dat zij beseft dat het klinkt als een onbereikbare droom, maar dat -volgens haar- niet zo is. Met haar boek laat zij haar lezers zien dat het wel degelijk kan als je het leven voor jou laat werken in plaats van te leven om te werken. Als je je potentieel ten volle benut en niet langer genoegen neemt met de middelmaat. Je je bevrijdt van de overvloed aan energie die je helpt om te transformeren en vergeet dat je een tekort aan tijd hebt.

Kim: “Er is meer dan genoeg tijd, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Leef je echt in overeenstemming met je levensmissie? Of blijf je almaar doelen en dromen uitstellen? Hoe kun je je tijd en energie nuttiger managen? Neem niet langer genoegen met de middelmaat. Bevrijd de overvloed aan energie die je helpt om te transformeren. Vergeet dat je een tekort aan tijd hebt. Er is meer dan genoeg tijd, maar dan moet je wel de juiste keuzes maken. Leef je echt in overeenstemming met je levensmissie? Of blijf je almaar doelen en dromen uitstellen? Hoe kun je je tijd en energie nuttiger managen?”

De Graeve schreef haar boek voor iedereen die net als zij rijk wil zijn op verschillende vlakken, vanuit de overvloed die er al is. Als tiener koos ze bewust voor armoede en onafhankelijkheid. Als werknemer en zelfstandige ondernemer creëerde ze haar eigen gevangenis. Tot ze haar succesvolle zoektocht begon naar financiële en mentale vrijheid.

Wie is Kim De Graeve?

Kim De Graeve (1987) is als financieel business strateeg jouw vrijheidsmentor richting meer financiële en mentale vrijheid. Ze leert je simpel en slim geld verdienen. Zo creëer je meer keuzevrijheid in geld, tijd en energie (zowel nu én in de toekomst) om te leven op je eigen voorwaarden. “Kan niet, bestaat niet” is haar motto, want bij financiële en mentale vrijheid draait alles om “Wat kan wél?”. Daarom is haar definitie van financiële vrijheid dat je de vrijheid voelt om, dag in dag uit, het leven te leven zoals je wilt zowel qua geld, tijd en energie.

Boekinformatie

‘Freedom Unlocked’ verschijnt op 20 oktober bij Willems Uitgevers als soft cover. Het ISBN luidt 9789493306462 en het boek is voor € 25,-- al te bestellen via https://boeken.cafe/boek/freedom-unlocked-kim-de-graeve/