BREDA - Yes, het is herfstvakantie! En jij hoeft je zeker niet te vervelen. Er zijn heel veel leuke gratis dingen te doen en te zien in Breda. Wij hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. Fijne vakantie en veel plezier!

Natuur ontdekken op Seelig
Wil jij ontdekken welke dieren er in de stad leven? En welke wilde planten? Ga mee op ontdekkingsreis op het Seelig. Er is een natuurontdekkingsreis voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Maar ook een excursie voor volwassenen! Bekijk hier alle informatie.

Kinderrechten speurtocht op Wolfslaar

Tijdens deze leuke speurtocht tussen de koeien en de geiten maken kinderen spelenderwijs kennis met de kinderrechten. Vergeet vooral ook niet de agenda van Kinderboerderij Wolfslaar te checken want er staat nog veel meer leuks op de planning!

Muzikale middag in Prinsenbeek
Met je voetjes van de vloer tijdens de muziekmiddag op zondag 24 oktober in de tent op het marktplein. Ze maken er een feestje van ter gelegenheid van de vernieuwde markt. Er komen verschillende smartlappenkoren langs. Meer info op prinsenbeeknieuws.nl.

Sportief met Breda Actief
Hou jij van paintballen, zaalvoetbal, FIFA toernooi of andere leuke sporten en spellen? Dan ben je bij Breda Actief aan het juiste adres. Alles is gratis, maar je moet je wel even aanmelden.

Breda 77 jaar bevrijd
Op 29 oktober is het 77 jaar geleden dat Breda werd bevrijd door de 1e Poolse Pantserdivisie. Dit weekend zijn er allerlei activiteiten om dat te herdenken.

Ga lekker naar buiten en ontdek onze mooie stad

Breda zit vol met mooie plekjes en verborgen pareltjes. Ga lekker het bos in, loop één van de vele wandelroutes of pak lekker de fiets. En daarna thuis lekker opwarmen met warme chocomel. Ken je deze plekjes al?