PRINSENBEEK - Vandaag is de Albert Heijn in Prinsenbeek feestelijk geopend. De winkel ziet er, dankzij een grondige verbouwing, weer als nieuw uit en heeft een groter assortiment. Al vijfentwintig jaar is de Albert Heijn een begrip in Prinsenbeek. Het is een gezellige winkel met veel vaste klanten die de gemoedelijke sfeer op prijs stellen. Voor de opening van de winkel was er dan ook veel belangstelling. Supermarktmanager Peter Lips en zijn medewerkers zijn trots op hun nieuwe winkel. "Het is erg mooi geworden. Dat vinden onze klanten ook. Zij reageren ontzettend positief."

De winkel heeft vlak voor de verbouwing de overgebleven voorraad vers en diepvries geschonken aan de Voedselbank Breda. Die nam een vrachtwagentje vol met producten mee. "Weggooien is natuurlijk zonde. Bovendien vinden we het fijn dat we dit lokale goede doel extra kunnen ondersteunen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn aan de Beeksestraat 55 in Prinsenbeek is open op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur en zondag van 9:00 tot 20:00 uur.