BREDA - Na ruim twee weken verbouwen ging vandaag de volledig vernieuwde Albert Heijn aan de Ginnekenweg 46 weer open. Om 11:00 uur knipten medewerkers Peter, Netty en Nicole het lintje door. De winkel is flink groter en het assortiment enorm uitgebreid. Ook is de supermarkt energiezuinig. Alle koelingen worden afgedekt en gas wordt niet meer gebruikt. Het dak ligt vol zonnepanelen en er zijn accu's om de opgewekte energie in op te slaan.

Supermarktmanager Arjan Kamp: "Het was heel gezellig vandaag. Veel mensen kwamen meteen een kijkje nemen en zijn blij verrast. Echt alles in de winkel is nieuw en het aanbod veel groter en gevarieerder. We hebben zelfs een sushibar waar de hele dag door verse sushi, maki en sashimi wordt bereid. De eerste reacties zijn erg positief. Om de opening nog extra te vieren krijgen onze klanten op zaterdag 10 februari gratis een lekkere kop koffie en een dj zorgt voor gezellige muziek."

Vlak voor de verbouwing gaf Albert Heijn Ginnekenweg onder andere de overgebleven voorraad vers en diepvries aan de voedselbank. "Fijn dat deze producten zo goed zijn terechtgekomen", aldus de supermarktmanager.

Albert Heijn Ginnekenweg is alle dagen geopend van 8:00 tot 22:00 uur. Er is ruime parkeergelegenheid en met de blauwe parkeerschijf parkeren klanten anderhalf uur gratis.