BREDA - De Albert Heijn aan de Ginnekenweg 46 sluit op zondag 21 januari om 16:00 uur tijdelijk de deuren voor een ingrijpende verbouwing. De supermarkt wordt volledig vernieuwd en maar liefst anderhalf keer groter. Er komt nog meer aandacht voor vers, gemak en duurzaamheid. De feestelijke heropening vindt plaats op dinsdag 6 februari om 11:00 uur en supermarktmanager Arjan Kamp en zijn team nodigen iedereen uit hierbij aanwezig te zijn.

"Onze klanten zullen echt verrast zijn. Werkelijk alles is straks nieuw, van vloer tot aan plafond. De winkel wordt veel groter en het assortiment enorm uitgebreid. Er komen brede gangpaden en overzichtelijke afdelingen. Kom gezellig langs op 6 februari, we vieren de opening graag samen met onze klanten. De beroemde levensgrote hamster is ook van de partij en we zijn erg benieuwd naar alle reacties", vertelt Arjan Kamp.

Assortiment


Het versplein biedt een nog uitgebreider en gevarieerder assortiment groente en fruit. Er komt meer ruimte voor verspakketten en het aanbod verse maaltijden wordt flink vergroot. Ook komen er meer biologische en vega(n) producten. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een uitgebreid assortiment kazen, vleeswaren, salades en tapas en bij de bakkerijafdeling komt meerdere keren per dag heerlijk vers brood uit de oven. Verder zijn er diverse lekkere taarten, koekjes en chocolade. Albert Heijn Ginnekenweg krijgt een gloednieuwe sushibar waar professionele chefs de hele dag door verse sushi, sashimi en maki bereiden en ook kunnen klanten straks terecht bij de nieuwe Gall & Gall in de hal van de supermarkt.

Service en gemak

Er komen in totaal negentien zelfscankassa's en bij een daarvan kun je met contant geld afrekenen. Betalen bij de gewone kassa blijft natuurlijk ook mogelijk. Albert Heijn Ginnekenweg heeft een zeer fraaie bloemen- en plantenafdeling met aparte zelfscankassa, een geldautomaat en een oplaadpunt voor de OV-chipkaart. Een online besteld pakket haal je met een unieke code zelf op bij de pakketwand van Budbee.

Duurzaamheid

De vernieuwde supermarkt is energiezuinig. Alle koelingen worden afgedekt, overal komt ledverlichting en gas wordt niet meer gebruikt. "Het dak ligt vol met zonnepanelen en er zijn accu's waarin de opgewekte energie wordt opgeslagen. Dat levert een enorme besparing op", aldus de supermarktmanager.

Tijdens de verbouwing zijn klanten welkom bij alle andere Albert Heijn-winkels in Breda.