BREDA - De Albert Heijn in Prinsenbeek wordt vernieuwd. "Onze winkel krijgt een ruimere en overzichtelijkere opzet. Er komt een logische route en een fraai versplein", vertelt supermarktmanager Peter Lips. De verbouwing start met de tijdelijke sluiting op vrijdag 26 april om 16:00 uur en eindigt op dinsdag 7 mei om 11:00 uur met de feestelijke opening. In de tussentijd zijn klanten welkom bij Albert Heijn-winkels in de buurt: Heksenwaag 2 en Pastoor van Spaandonkstraat 48 in Breda.

De verbouwing van Albert Heijn Prinsenbeek blijft binnen de bestaande muren. Door de herinrichting komt er meer ruimte voor de klant. Het assortiment wordt groter. Het nieuwe versplein gaat veel keuze bieden uit groente, fruit, verspakketten en maaltijden. Ook het versaanbod voor ontbijt, lunch en borrel zal groot en gevarieerd zijn. Albert Heijn Prinsenbeek staat bekend om de gemoedelijke sfeer. Die vind je absoluut weer terug na de verbouwing. Peter Lips: "Het blijft altijd gezellig bij ons."

Feestelijke opening
De supermarktmarktmanager en zijn medewerkers staan klaar op dinsdag 7 mei om 11:00 uur om klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel. Het wordt een leuk feestje. De hamster komt, de dj zorgt voor muziek en de barista schenkt heerlijke koffie. De eerste 250 klanten krijgen een lekkere, gezonde attentie. "Iedereen is van harte welkom om de opening samen met ons te vieren. Kom dus langs! We zijn benieuwd naar wat klanten van de winkel vinden."