BREDA - Ontmoet trouwprofessionals uit de regio, ga op zoek naar die ene speciale trouwlocatie, fotograaf of droomtaart voor jullie bruiloft en ontdekt de laatste trends en collecties. Op 5 november 2022 doe je tijdens de Trouwbeurs Breepark alle nodige inspiratie op voor jouw droomdag!


Op de beurs staan meer dan 50 trouwprofessionals zoals bloemisten, dj’s, de mooiste trouwlocaties en fotografen om jou te adviseren en te verrassen. De beurs is gevuld met fantastische workshops én leuke activiteiten. Zo openen Married at first sight koppel Sonny en Dylan de beurs én staan ze de hele middag klaar voor een gezellige Meet & Greet. Ook dit jaar waan je je in een real life sprookjesbruiloft wanneer je door één van onze unieke sfeerwerelden wandelt. Deze zijn gekoppeld aan populaire bruiloft thema’s zoals Bloeiend buiten, Kleurrijk in de liefde of Koninklijk genieten.

Beleef samen de magische wereld van het trouwen! Kom naar de grootste Trouwbeurs van het zuiden en maak kans op een romantisch diner bij Breepark Restaurant of een Sunday Dinch Live met overnachting bij Ingenhousz Breda!

Vier de liefde! Tickets zijn gratis te reserveren via trouwbeurs-breepark.nl.

Meer informatie en tijden
Trouwbeurs Breepark
Zaterdag 5 november, van 10:00 tot 17:00 uur.
Evenementenhal Breepark
Bavelseparklaan 7, 4817 ZX, Breda
www.trouwbeurs-breepark.nl.

Workshops en tijden
Edelsmeden vier starttijden: 10:30 uur, 11:45 uur, 14:00 uur en 15:15 uur
Corsage maken twee starttijden: 11:30 uur en 14:45 uur
Persoonlijke ceremonie drie starttijden: 11:15 uur, 13:15 uur en 15:15 uur

Over Breepark
Breepark is de grootste evenementenlocatie en hét vrijetijdsgebied aan de rand van Breda. De evenementenhal biedt ruimte aan 13.000 bezoekers en zorgt samen met de congres- en vergaderzalen en het outdoor festivalterrein, van 2.5Ha, voor onbegrensde mogelijkheden.Onze hal is dé plek voor de gaafste tv-producties en je organiseert en beleeft hier de leukste (bedrijfs)feesten, muziek- en sportevenementen, festivals, beurzen en congressen.Het vrijetijdsgebied heeft met bedrijven als Kabonk, megabioscoop Kinepolis, sportwinkel Decathlon, Vier Hoog Breda en horecagelegenheden als: Pannenkoekwaus, Happy Italy, McDonald’s en Breepark Café & Breepark Restaurant, vertier voor jong en oud!