BREDA - Evenementenlocatie Breepark en City Life Church Breda (CLC Breda) zijn een samenwerking aangegaan. Breepark biedt CLC Breda ruimte om nog verder te groeien. Op zondag 13 november 2022 om 10.15 uur wordt de nieuwe locatie tijdens de Grand Opening feestelijk geopend.


City Life Church Breda is opgericht met het verlangen om een kerk te zijn waar iedereen zich welkom en thuis voelt, waar je mag komen zoals je bent en mag groeien naar het leven zoals God dat voor jou bedoelt. CLC Breda is deel van de City Life Church Family, een familie van 14 kerken in Nederland en België.

Evenementenlocatie Breepark heeft haar deuren eind 2017 geopend en is inmiddels, met een indrukwekkend portfolio aan evenementen, uitgegroeid tot de grootste en meest veelzijdige evenementenlocatie van Zuid-Nederland. Breepark biedt een unieke plek voor bijzondere ontmoetingen, inspirerende bijeenkomsten en mooie herinneringen.

CLC Breda is in maart 2018 begonnen met samenkomsten op de zondagochtenden in de kapel van de voormalige Koepelgevangenis. Tijdens de covid periode kon CLC Breda gebruik maken van het Leonardo Hotel Breda City Center.

Afgelopen jaar is de kerk zodanig gegroeid dat er een nieuwe stap gemaakt kon worden. Na meerdere opties te hebben overwogen is voor Breepark gekozen. Goede bereikbaarheid, gratis parkeren en restaurants en amusement voor families in de directe omgeving hebben de doorslag gegeven.

Robert en Anastasia van den Bergh zijn het voorgangersechtpaar van CLC Breda. Robert: “Het partnership tussen Breepark en CLC Breda is heel positief en geeft veel energie. Er wordt zelfs meegedacht in projecten ten behoeve van de stad Breda en hun klantgerichtheid is top. Het is zo gaaf om te zien dat steeds meer mensen en bovenal jongeren deze kerk weten te vinden waardoor ze God leren kennen, steeds meer vrijheid kunnen gaan ervaren en met elkaar een positief verschil maken in Breda en omstreken.”.

Mariëlle Burggraaf, accountmanager bij Breepark: "Net als City Life Church staat Breepark voor inclusiviteit en daarom zijn we blij dat ze ons als nieuwe locatie gevonden hebben. Hier hebben ze de ruimte en vrijheid om hun diensten in te vullen zoals zij dat willen. Een samenwerking om trots op te zijn.”

De komende weken zullen de diensten op zondag in het teken staan van Doelgericht Leven waarbij vragen centraal staan zoals ‘Wat is het doel in je leven?’ en ‘Waarom ben ik hier op aarde?’.

Tijdens de zondagdienst zijn er diverse activiteiten voor kinderen en tieners. Eén keer per maand hebben de kinderen ‘Sunday-funday’ in Kabonk, ‘het gaafste Indoor Speelparadijs van Nederland’.

Meer informatie over City Life Church Breda en de Grand Opening is te vinden op de website: https://clcbreda.nl