OOSTERHOUT - Op zondag 4 juni spelen de MeneerTjes SlodDe & Vos hun liedjesvoorstelling MeneerTjes SlodDe & Vos proberen wat (2+) op parkfeest Oosterhout – Slotpark in Oosterhout, Noord-Brabant.

SlodDe, de ondeugende muzikant & Vos, de pientere uitvinder maken samen de meest bizarre avonturen mee. In hun eerste echte liedjesshow nemen ze je mee naar de doldwaze Geluidentuin, waar we gaan dansen, zingen, feesten en waar we vooral een beetje lief zijn voor elkaar. Verdwaal in de fantastische wereld waar niets te gek is, waar alleen maar superhelden zijn en waar jij de baas bent als papa en mama gaan slapen.

MeneerTjes SlodDe & Vos
SlodDe & VoS is een nieuw muzikaal duo bestaande uit Llewy Isselt en Bart Possemis, bekend van de voormalige hiphopband Relax. Ze tourden jarenlang de wereld rond en ontvingen onder andere een Edison en een Zilveren Harp voor hun albums. Gemotiveerd door een gemis aan eigenzinnige, Nederlandstalige kinderliedjes schreven ze hun eerste liedjes als de ondeugende en avontuurlijke SlodDe & VoS. Samen met drummer Satindra Kalpoe (ook van Relax) treden ze live op voor kinderen tussen de 3-8 jaar. Als huisband van kinderopvang Op Stoom hebben ze al flink wat vlieguren gemaakt, met het Op Stoom festival in Het Patronaat als knallende afsluiter. In oktober 2023 gaat hun eerste theatervoorstelling "SlodDe & VoS in de Geluidentuin" in première. Ze zijn klaar om met hun alternatieve liedjes, zowel in vol ornaat als akoestisch en intiem, de theaters en popzalen te veroveren.

Praktische informatie

Datum: zondag 4 juni
Tijd: 14:30u
Locatie: Parkfeest Oosterhout
Tickets: Gratis