BREDA - Ook dit jaar is de grote voorjaarskermis weer te vinden op Breepark. De ambassadeurs van vermaak staan weer voor jullie klaar. De kermis is een feest voor durfals, mensenkijkers, gokfanaten en fotografen. Voor jong en oud is er iets te beleven. Niets is zo leuk om rond te struinen tussen de lichtgevende attracties, de geurende eetkramen. De kreet ‘Let’s gooooo!’ van de botsauto’s en het welkbekende deuntje van de kamelenrace maakt het plaatje compleet. Dit is het echte kermisgevoel en leuk om te ervaren met je vrienden en/of het hele met gezin!

Attracties en activiteiten

Welke attracties mogen niet ontbreken op je kermisbucketlist? Er is van alles te beleven; de verslavende Pushers, draaimolens, botsauto’s, de Break Dance, Funhouse, eendjes vangen en nog meer! Daarnaast zijn er diverse optredens van onder meer Bumba, Pikachu en Paw Patrol. Mis het niet! Honger hoef je ook niet te hebben op de kermis. Geniet van een heerlijke zoete suikerspin, zuurstok, olie- of krentenbollen, Spaanse Churros, het is er allemaal. Wil je even zitten? Dat kan, op het terras van Pannenkoekwaus, het gezellige pannenkoekenrestaurant naast indoor speeltuin Kabonk.

Openingstijden en parkeergelegenheid

Je kan 11 dagen genieten van de kermis. Hij start op 31 maart en sluit zijn deuren op 10 april, tweede paasdag. Dagelijks is de kermis geopend van 13:00 t/m 23:00. Met uitzondering van maandag, dinsdag en donderdag. Dan gaat de kermis open om 14:30. De kermis is goed bereikbaar met de auto, er zijn namelijk verschillende gratis parkeergelegenheden op Breepark.

Acties

Voordelig naar de kermis? Download jouw kortingsbonnen en andere aanbiedingen via www.kermiskorting.nl. Kies de bon (of bonnen) die je wilt hebben, klik op download en print ze uit of laat ze zien via je telefoon. Naast de bonnen is er ook winactie! Je kan elke dag 100 euro kermis tegoed winnen. Meer informatie vind je hierover op de social media kanalen van Breepark en Kabonk.

Over Breepark

Breepark is de grootste evenementenlocatie en hét vrijetijdsgebied aan de rand van Breda. De evenementenhal biedt ruimte aan 13.000 bezoekers en zorgt samen met de congres- en vergaderzalen en het outdoor festivalterrein, van 2.5Ha, voor onbegrensde mogelijkheden.