BREDA - In de Barones in Breda gaat op vrijdag 1 april wel iets héél bijzonders gebeuren. Xenos opent hier een geheel nieuw concept: Xenos GoGo - de allereerste Xenos Bubble Tea Bar. De perfecte uitvalsbasis om tijdens een dagje shoppen een drankje to go te halen, dat nét even anders is.

Hiermee opent Xenos een nieuw, kleurrijk concept, bij de ingang van de winkel in de Barones. Bubble Tea Manager Linda van Engelen kan niet wachten tot het zover is. ‘In het DNA van Xenos zit toch dat we gezellig anders zijn. In onze winkels kun je spulletjes van over de hele wereld vinden. Daar sluit dit Bubble Tea concept perfect op aan. Ook in de winkels heeft Xenos recentelijk een nieuw thee assortiment gelanceerd, waardoor de match met dit nieuwe concept des te groter is.’ Bubble Tea is een trend die overgewaaid is uit Taiwan. De thee heeft een lekker fruit- of melksmaakje, vrolijke kleurtjes en is gevuld met verrassende bubbles. Echt iets dat je een keer moet proberen!

Er is héél hard gewerkt aan de nieuwe hotspot in Breda. Op vrijdag 1 april staat er een super enthousiast team klaar om al het winkelende publiek uit de stad te voorzien van een heerlijke Bubble Tea. En is zo’n Bubble Tea toch een beetje té exotisch, dan zijn er natuurlijk genoeg andere drankjes verkrijgbaar om uit te kiezen.

De opening van de Xenos GoGo vindt plaats op vrijdag 1 april om 12.00, en dáár wil je bij zijn! We openen namelijk feestelijk en de eerste 25 gasten krijgen hun Bubble tea gratis. Verder geldt er de eerste week een aantrekkelijke openingsactie, waarbij je 25% korting krijgt bij aankoop van twee drankjes. Dat is natuurlijk dé manier om kennis te maken met dit lekkere drankje.

De nieuwe Xenos GoGo bevindt zich op de begane grond, ónder de reguliere Xenos winkel. Daar waar je met de roltrap omhoog kunt om te winkelen bij Xenos, kun je dus beneden wanneer je de winkel weer verlaat gelijk nog even een bubble tea meenemen! Zien we je vrijdag 1 april bij Xenos GoGo?