OSS - NAC Breda heeft een forse sprong op de ranglijst van de Keuken Kampioen Divisie gemaakt na de eerste uitzege van dit seizoen. Op bezoek bij TOP Oss wist de Bredase formatie met 1-3 te zegevieren.

NAC stond al na twintig minuten op een comfortabele voorsprong. Ralf Seuntjens opende de score vanaf de strafschopstip na een handsbal en twee minuten later wist Boris van Schuppen die score te verdubbelen op aangeven van Thom Haye. De spanning keerde echter terug toen Kaj Tejan op slag van rust de aansluitingstreffer achter keeper Olij schoot.

In een veel mindere tweede helft viel de beslissing halverwege. Na een hoekschop kopte Yassine Azzagari zijn eerste NAC-treffer tegen de touwen en bepaalde daarmee de eindstand op 1-3.