BREDA - Met voor het eerst sinds lange tijd weer supporters op de tribune van het rat Verlegh Stadion hebben NAC en Roda JC de punten gedeeld. Het venijn zat 'm in de staart in Breda (2-2).

Het werd een open wedstrijd met in de eerste helft al de nodige kansen. NAC-keeper Nick Olij moest al snel handelend optreden, maar vervolgens kreeg ook de thuisploeg goede kansen. Gescoord werd er echter niet voor rust.

Tien minuten na de pauze brandde het duel echt los toen nieuwkomer Jeredy Hilterman raak kopte uit een corner. De Bredase vreugde was van korte duur want twee minuten later zorgde Dylan Vente voor de gelijkmaker. Kansen waren er daarna over en weer, en met nog zeven minuten op de klok zorgde Daryl Werkerk koppend voor een voorsprong voor de gasten uit Kerkrade. Genoeg voor de zege was het echter niet want in de slotminuut wist Odysseus Velanas met een fraaie knal een punt te redden voor NAC.