BREDA - Het blijft wisselvallig bij NAC Breda. Zondagavond kreeg de ploeg van Maurice Steijn een nieuwe domper te verwerken toen men in eigen huis ver in blessuretijd onderuit ging tegen hekkensluiter FC Dordrecht.

De thuisploeg kan dat vooral zichzelf verwijten want met name in de eerste helft kreeg men genoeg kansen om een voorsprong te pakken. Vooral Mario Bilate had het vizier niet op scherp staan waardoor keeper Anthony Swolfs het doel schoon hield.

De jarige Richie Musaba, die zijn twintigste verjaardag vierde, gaf in blessuretijd al een waarschuwing met een schot op de paal. Zeven minuten na de officiële speeltijd kon Musaba alsnog zijn feestje vieren door de 0-1 te maken. Een zege waarmee FC Dordrecht tevens de rode lantaarn overdoet aan MVV.