VELSEN-ZUID - NAC blijft de druk opvoeren op de top drie van de Keuken Kampioen Divisie nadat het dinsdagavond won van Telstar. De thuisploeg kwam op slag van rust op voorsprong, maar de ploeg van Maurice Steijn wist dit in de tweede helft te keren.

Glynor Plet wist kort voor rust de score te openen na goed voorbereidend werk van Dijkstra en dat was kort nadat keeper Schendelaar twee goede mogelijkheden voor NAC onschadelijk had gemaakt.

Lang kon Telstar niet genieten van de voorsprong. Koud uit de kleedkamer voor de tweede helft wist Mounir El Allouchi namelijk gelijk te maken. Schendelaar weet hierna De Rooij en Fiorini van het scoren af te houden, maar moet in de 83e minuut alsnog capituleren als een corner voor devoeten valt van Mario Bilate die doeltreffend uithaalt: 1-2.