AMSTERDAM - In de spannende strijd om de tweede plaats in de Keuken Kampioen Divisie heeft NAC twee dure punten laten liggen. Op bezoek bij Jong Ajax kwam de ploeg van Maurice Steijn niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Waar SC Cambuur rechtstreeks op de titel lijkt af te gaan blijft de strijd om de tweede promotieplaats razend spannend. met nog zeven wedstrijden te gaan staat Almere City FC u tweede met één punt voorsprong op De Graafschap. NAC staat daar weer één punt achter en daarom wordt het gelijkspel op De Toekomst als een nederlaag gezien.

Toch mocht NAC niet klagen want in de eerste helft kwam men goed weg vooral toen Naci Unüvar namens de thuisploeg een strafschop miste. Na de rust kreeg ook NAC een strafschop en deze werd benut door Mounir El Allouchi. Een van richting veranderd schot van Alex Méndez betekende een kwartier later echter de 1-1.