BREDA - NAC heeft vrijdagavond teleurgesteld door in het eigen Rat Verlegh Stadion met 1-1 gelijk te spelen tegen Jong FC Utrecht. In een troosteloze ambiance met lege tribunes werd het een duel om snel te vergeten.

Voor de rust was het nauwelijks het aanzien waard en de kansen voor beide doelen waren op één hand te tellen. NAC-trainer Edwin de Graaf besloot om in de rust driemaal te wisselen, en kwam met zijn ploeg binnen een minuut na de rust op voorsprong. Hierbij kwam wel het nodige geluk kijken want na een corner was het Julliani Eersteling die de bal ongelukkig achter zijn eigen doelman werkte.

NAC gaf de voorsprong echter snel weer weg toen na een vrije trap Raymond Huizing vrij voor keeper Olij kon opduiken: 1-1.De thuisploeg probeerde het daarna nog wel, doch aangezien elke overtuiging ontbrak werden de punten gedeeld.