WAALWIJK - NAC heeft dinsdagavond het oefenduel bij eredivisionist RKC Waalwijk met 0-2 weten te winnen. Mounir El Allouchi zorgde voor beide doelpunten in het Mandemakers Stadion.

De Bredase ploeg had het alleen in de beginfase even moeilijk tegen de Waalwijkers die nog op zoek zijn naar de juiste vorm. Keeper Nick Olij hield in die fase Morad El Haddouti van het scoren af. Halverwege de eerste helft nam NAC het initiatief over en dat resulteerde in de 40e minuut in de openingstreffer van El Allouchi die een vrije trap van Dogan binnen werkte.

NAC was ook in de tweede helft de betere ploeg, maar na een aantal wissels kwam ook RKC een aantal malen gevaarlijk voor de dag. Toch werd het oefenduel in de slotminuut beslist door opnieuw El Allouchi.