KERKRADE - Roda JC en NAC zijn vrijdagavond weinig opgeschoten met een doelpuntloze puntendeling. Na vijf wedstrijden staan beide ploegen nog steeds in de onderste helft van de Keuken Kampioen Divisie.

Het was zeer teleurstellend wat er zich vrijdagavond in het Parkstad Limburg Stadion afspeelde. Roda JC probeerde het nog wel, maar de gasten uit Breda slaagden er in de eerste helft in om geen één doelpoging tussen de palen te krijgen. Mede dankzij een geweldige mispeer van Dylan Vente wist ook de thuisploeg niet veel te brengen en ging men met 0-0 rusten.

Die stand bleef ook in de tweede helft staan al ging het niveau iets omhoog. Aan beide kanten ontstonden nu mogelijkheden en met name Roda JC toonde zich energiek. Toch moest men beducht blijven op spits Ralf Seuntjens die tot tweemaal aan toe de bal niet langs keeper De Boer kreeg. Die hield net als zijn collega Nick Olij de nul, De NAC-keeper wist namelijk invaller Jubitana en in blessuretijd Klaasen van het scoren af te houden.