BREDA - NAC en Telstar staan na twee wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie op net zoveel punten. In Breda behaalden beide ploegen hun tweede gelijkspel van dit seizoen. Daar zal met name NAC teleurgesteld over zijn gezien een 2-0 voorsprong bij rust. Gyliano van Velzen wist in het slotkwartier een punt te redden voor de "Witte Leeuwen".

En dat terwijl Telstar in de eerste helft nauwelijks iets te vertellen had in Breda. NA begon sterk en scoorde in de 19e en 25e minuut. Pjotr Kerstens opende de score op aangeven van Ralf Seuntjens en even later kon Odysseus Velanas zo doorlopen richting doel en keeper Doornbusch voor een tweede maal verschalken. NAC kreeg nog een paar kansjes en de gasten werden nauwelijks gevaarlijk.

Na rust was het beeld anders. De ploeg van Andries Jonker kroop uit de schulp en kreeg mogelijkheden via Smit, Overtoom en Fernandes. De ommekeer kwam met in het inbrengen van Gyliano van Velzen. Net een paar minuten in het veld vond hij de aansluiting op aangeven van Fernandes en vier minuten voor tijd wist hij met een van richting veranderd schot ook nog voor de gelijkmaker te zorgen.