VENLO - Bij de start van de Keuken Kampioen Divisie hebben VVV-Venlo en NAC Breda zondagmiddag de punten gedeeld. In een enerverend duel eindigde het in De Koel in 2-2.

Beide ploegen die voorafgaand aan het seizoen de ambitie hebben uitgesproken om voor promotie te spelen wisten het publiek te vermaken. Niet omdat het altijd even fraai was, maar door het scoreverloop was de spanning continu aanwezig. De gasten namen in Venlo een voorsprong toen Ralf Seuntjens een voorzet van Mashart wist binnen te tikken. Tien minuten later wist Brian Koglin uit een mooie vrije trap via de binnenkant van de paal de gelijkmaker te produceren.

Een klein kwartier na rust komt de thuisploeg voor het eerst op voorsprong met dank aan de tegenstander als Colin Rösler een voorzet onnodig achter zijn eigen doelman wist te werken. Uiteindelijk wist in de slotminuut debutant Boris van Schuppen, op aangeven van Seuntjens alsnog de gelijkmaker te scoren.