BREDA - Het jaar starten met een leuk uitje? Kom dan naar het koffieconcert op dinsdagochtend 9 januari in de Waalse Kerk. Een uurtje Chopin tijdens een gezellig koffieconcert met pianist Wouter Harbers. En deze keer is er iets bijzonders aan de hand: het repertoire wordt gekozen door het publiek!

Wouter is dol op de muziek van Chopin, en hij is benieuwd wat uw lievelingsstuk van Chopin is… U mag dit bij de entree van het concert invullen op een formuliertje. Alle verzoeken verdwijnen in een grabbelton, die pas open gaat als het concert begint. Spannend!

Vrolijke tonen en vingervlugheid, of juist donkere akkoorden en zware heimwee: Chopins muziek heeft het allemaal. Tijdens het concert vertelt Wouter de mooie verhalen die bij de composities horen. Hebt u zelf een speciale herinnering bij uw verzoeknummer, dan is daar ook ruimte voor. Zo ontstaat ongetwijfeld een unieke ervaring…

Komt u ook meegenieten? De koffie staat klaar vanaf half elf, het concert begint om 11:00u. De entree is gratis (collecte bij de uitgang). Reserveer wel tijdig via www.koffieconcerten.nl, want het loopt storm bij de koffieconcerten.