BREDA - Wist u al dat er elke maand een gezellig koffieconcert is in de Waalse Kerk in Breda? Pianist Wouter Harbers speelt een uur lang de mooiste muziek ter wereld, en licht die op een unieke manier toe. Dinsdagochtend 7 november is het volgende concert in deze gratis toegankelijke concertreeks.


Dit initiatief wordt georganiseerd door Stichting Koffieconcerten, om hiermee eenzaamheid te bestrijden. De koffieconcerten in september en oktober zaten helemaal volgeboekt! Komt u ook eens kennis maken?

7 november staat de onrust in de wereld centraal tijdens dit Herdenkingsconcert. Pianist Wouter Harbers werkt speciaal voor deze gelegenheid samen met de Oekraïense musicus Oleg Lysenko. Oleg neemt zijn accordeon en bayan mee, en Wouter bespeelt zowel de vleugel als het orgel. Hun klanken mengen zich in het meeslepende Adagio van Albinoni tot een groots geheel. Daarnaast staan composities van onder meer Bach en Piazzolla op het programma. Naast aandacht voor de situatie in Oekraïne en Israël, trekken de musici het breder: u kunt zelf ook een kaarsje aansteken om te herdenken wat u lief is...

De entree is gratis, na afloop is er een collecte voor de musici. Reserveer tijdig uw ticket via www.koffieconcerten.nl. Hartelijk welkom!